Rochii de ocazie si rochii de mireasa ieftine



     Suntem deja in iunie, sezonul nuntilor a inceput, asa ca a inceput si cautarea rochiilor de ocazie perfecte care sa ne faca sa aratam sublim in seara envenimentelor. Si de ce sa nu vorbim si despre rochiile de mireasa care se gasesc in mediul online? Sa vorbim, zic eu!
    Am descoperit un nou site englezesc care vinde o multime de rochii fabuloase, atat pentru mirese cat si pentru invitate, la preturi acceptabile. Este vorba despre ModaBridal, un site despre care nu stiam mai nimic pana acum insa l-am rasfoit cu interes din momentul in care l-am gasit.
    Eu am cateva evenimente speciale vara aceasta si imi caut rochii frumoase, care sa ma avantajeze, mai ales ca burtica deja a crescut si nu orice rochie imi vine cum as vrea. O sa va arat cateva modele care mi-au atras atentia si care sper sa va placa.
   Cat despre rochii de mireasa.. am trecut de momentul acesta special din viata mea, insa doresc sa vin cu cateva idei in ajutorul viitoarelor mirese. Pe site sunt muuuulte modele si mie mi se pare ca au un pret foarte mic, in comparatie cu ce gasim la noi. Si aici o sa va arat cateva modele frumoase care imi plac la nebunie!

Rochie rosie



Rochie alb-negru



Rochie albastra



Rochie mireasa dantela



Rochie de mireasa tulle



Rochie de mireasa A-line


Cum vi se par selectiile mele? Ce va place mai mult?