Skateboard electric



     Skateboardingul a luat nastere din 1950, atunci cand mai multi surferi din Calfornia au vrut sa practice surf pe strada. Si fiindca nimeni nu stia cum se poate realiza o placa adecvata mai multi oameni si-au unit ideile si astfel a luat nastere primul skateboard.
     Insa din 1950 lucrurile au evoluat mult, incat de la un simplu skateboard realizat dintr-o placa de lemn si cateva roti de role atasate dedesupt, astazi au aparul noile skateboarduri electrice, care reusesc sa se impuna pe piata atragand tot mai multi doritori de aventura.
     Si fiindca sunt incantata de aceste noi inventii am pus ochii pe un skateboard electric de pe depozit-online, care se afla la reducere. Desi ar fi prima data cand incerc un astfel de smart board sunt tare incantata. Acesta este fabricat dintr-un material foarte rezistent pentru a nu se deforma in cazul socurilor mecanice si pentru a nu permite patrunderea prafului si a apei. Rotile sunt concepute pentru a rula pe mai multe suprafete si sa aiba o aderenta foarte mare, astfel incat ne putem plimba cu el in orice loc. Motoarele sunt 100% electrice si nu dauneaza mediului inconjurator.
     Nu-i asa ca suna tentant? Si nici nu e greu sa conduci un astfel de skateboard, acesta permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de echilibru.
     Deja imi imaginez cum as putea sa ma plimb cu acest skateboard in parc sau chiar in mall la o sesiune de shopping. Hmmmm...relaxant!!
     Si ar fi o idee de cadou pentru copii vostri, de ce nu!? Cred ca ar fi tareee entuziasmati!


Cum vi se pare acest skateboard?