Ootd- Bluza verde smarald     Pentru astazi am pregatit o noua tinuta cu cele mai noi produse primite. Piesa de rezistenta este bluza verde care imi place la nebunie, dar si botinele, care arata superb in realitate.
     Dar sa o luam pe rand. Bluza mi-a atras in mod special atentia datorita culorii, un verde atat de intens care pune foarte bine in evidenta trasaturile fetei, cel putin pe mine ma avantajeaza verdele. Si daca stau sa ma gandesc bine, nu am niciun articol vestimentar cu o asa culoare intensa de verde.
     Bluza este super lejera, materialul este racoros si poate fi purtata in zeci de combinatii. Asa cum puteti vedea in poze, aceasta prezinta un cordon in talie ce o accentuiaza frumos ( talie care la mine nu se mai vede :)) ). Eu mi-am luat marimea S, ghidandu-ma dupa descrierea de pe site si se potriveste perfect.
     Botinele sunt superbe. Desi colaboratorului i-am spus sa-mi trimita marimea 37 fiindca la incaltamintea de acest gen, pe site-urile straine cred ca ar trebui sa aleg o marime mai mare decat port eu de obicei, acesta a gresit si mi-a trimis marimea 36 ca la celalalte perechi alese. Din acest motiv ma strang cumplit si nu am cum sa le port, mai ales fiindca in aceasta perioada am picioarele umflate si aproape nicio pereche de incaltaminte pe care o am nu imi mai vine, asa ca trag speranta ca dupa nastere totul va fi in regula si voi reveni din nou la masurile avute. Oricum sunt incantata de ele si chiar vi le recomand, sunt perfecte pentru primavara si toamna!

Bluza
Botine


Cum ti se pare tinuta de astazi?