Ootd- Rochia curcubeu



     Ultima mea comanda SheIn mi-a sosit de curand. Am avut norocul ca aceasta a fost expediata inainte de a hotara cei de la SheIn sa nu mai livreze colete catre Romania, pana nu se  rezolva problema pierderii multora dintre ele.
     Am avut 4 produse alese, toate arata superb in realitate, dar datorita noii mele dimensiuni ;)), jeansii pe care mi i-am luat nu imi vin iar o rochie crem care imi place maxim nu o pot purta fiindca are gulerul prea strans si nu-mi intra capul, tebuie sa merg la o croitoreasa sa gasesc o solutie.
    Deci, pentru voi, am doar doua tinute, cea de astazi cu o rochie super colorata si o bluza burgundy.
    Sa va vorbesc despre rochie care e fabuloasa. Mi-a placut mult de cand am vazut-o pe site, mai ales datorita curcubeului ce o reprezinta. Eu mi-am ales marimea M si imi vine foarte bine, insa cred ca fara burtica ar arata si mai bine, asa am impresia ca ma face mai plinuta decat sunt in acest moment. Materialul este vaporos astfel incat este o alegere perfecta pentru vara aceasta, fie ca o purtam cu sandale cu talpa joasa sau cu tocuri, cu siguranta va atrage atentia. Mie imi place la nebunie!!

Rochie






Cum vi se pare rochia?