Rasfat de weekend: Gel de dus cu extract de lavanda italiana- review


     Am intrat deja in weekend si cum weekend inseamna relaxare, m-am gandit sa va vorbesc despre cel de-al doilea gel de dus de la Bottega Verde.ro. Daca gelul de dus despre care v-am vorbit aici a fost cumparat, cel de astazi mi-a fost oferit cadou la o comanda mai mare de 34 lei. Mi se pare super avantajos sa primesti un astfel de cadou la o comanda cu un pret atat de mic.
     Si cum aroma lavandei mi-a placut intotdeauna, nu am avut niciun dubiu ca noul meu gel de dus cu extract de lavanda italiana imi va incanta simturile.



     Ambalajul acestui produs este unul foarte practic, intr-o sticla din plastic transparent ce prezinta un capac cu inscriptia brandului, capac care se deschide perfect astfel incat nu am nicio grija ca imi voi rupe unghiile, ca in cazul altor produse. Gelul de dus are textura lichida de culoare mov, face spuma din abundenta si are un miros extrem de intens, ce rezista cateva ore bune pe piele.


     La fel ca si gelul de dus cu extract de vanilie si acesta lasa pielea foarte catifelata si nu este necesar sa aplic o lotiune de corp dupa dus.
     Are un pret extrem de avantajos, in cazul in care doriti sa-l cumparati independent si nu sa-l primi ca si cadou la comanda, costa doar 20 lei ( redus de la 32 lei ) si are un gramaj generos de 400 ml, gramaj care cu siguranta o sa va ajunga o buna perioada de timp deoarece este destul de spornic si avand textura lichida nu este necesara o cantitate imensa de produs pentru a ne rasfata.

     Iar pentru voi, dragi cititori, avem un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.


Voi ati incercat produsele Bottega Verde?
Ce impresii v-au lasat?