3 articole vestimentare de la SheIn si Romwe ce nu mi se potrivesc



     In postarea de astazi o sa va vorbesc despre 3 articole vestimentare care mie imi plac la nebunie, insa fiindca am acumulat cateva kilograme mai multe daca ma intrebati pe mine :)) marimile alese nu mi se potrivesc in acest moment, dar sper ca dupa nastere sa le pot imbraca fiindca arata fabulos!
     Este vorba de 2 rochii, una de la SheIn si una de la Romwe si o pereche de boyfriend jeans.
     Rochia crem de la SheIn imi place de nu mai pot, e lejera iar materialul este foarte vaporos, ar fi mers de minune in aceasta perioada, dar asa cum v-am mai spus intr-o postare pe facebook are o problema, gulerul este prea strans astfel incat nu-mi intra capul, ar fi trebuit sa fie ceva elastic insa este un material fix si nu e nicio sansa sa o pot imbraca. singura solutie este sa o duc la o croitoreasa pentru a-i face ceva.

Rochie





     Cea de-a doua rochie Romwe, arata foarte been in realitate, marimea se potriveste descrierilor de pe site, astfel incat marimea aleasa de mine L se potriveste unui M la noi. Are o combinatie de culori vibrante si poate fi imbracata cu usurinta atat la o plimbare cat si la o ocazie speciala. Manecile ii dau un are sofisticat.

Rochie



     Jeansii de la SheIn sunt suuuperbi!! Abia astept sa ii pot imbraca, desi mi-am ales cea mai mare marime de pe site nu imi vin. Imi plac mult acest stil de jeansi, iar acestia sunt si mai faini fiindca au banda elastica in talie.

Jeansi




     Acestea au fost cele 3 produse pe care momentan nu vi le pot arata intr-o tinuta, asa cum mi-ar fi placut, insa promit ca pe viitor o sa vi le arat.


Ce produs va place cel mai mult?