Protectie solara: Balsam de par fara clatire, cu ulei de macadamia si extract de henna- review


      A venit timpul sa va vorbesc despre ultimul produs din comanda mea de pe Bottega Verde.ro. Este vorba de un produs perfect pentru vara, dedicat ingrijirii parului. Mai exact este vorba despre un balsam de par fara clatire, cu ulei de macadamia si extract de henna, filtru UV.



     Ce promite acest balsam: Este creat special pentru a lasa parul moale, stralucitor si usor de aranjat dupa o zi la plaja sau la piscina. Datorita filtrului solar el protejeaza parul pana la urmatoarea spalare. Se aplica dupa samponare pe parul ud fara a se clati.

     Parerea mea: Am ales acest produs mai ales fiindca pe timpul verii se vad efectele nocive ale soarelui asupra parului meu, asa ca un produs pentru protectie solara este absolut necesar, iar mai apoi m-a incantat faptul ca este un balsam de par fara clatire, fiindca nu intotdeauna am timpul necesar sa-mi aplic balsam de par si sa astept minute bune pentru a-si face efectul. Eu il aplic dupa ce imi spal parul si aplic masca obisnuita, nu pot sa spun ca am vazut efecte senzationale cu privire la stralucirea parului, nu mi se pare ca straluceste mai mult ca inainte, insa am observat ca il pieptan mai usor si nu mai este atat de incurcat.
     Produsul se gaseste intr-un recipient  din plastic tare, de culoare inchisa, dozat cu o pompita, asemenea unui spray. Gramajul sau este de 125 ml iar pretul a fost de 25 lei. Momentan nu mai este pe stoc, insa se gasesc produse similare pe site. Are un miros placut la aplicare dar nu rezista in par pana la urmatoarea spalare, lucru care mie una, imi place.


    Chiar daca nu am vazut rezultate majore cu privire la stralucirea parului, eu sunt incantata ca am incercat acest produs si increzatoare ca acesta imi protejeaza parul de razele nocive ale soarelui.

     Iar pentru voi, dragi cititori, avem un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.


Voi ati incercat produsele Bottega Verde?
Ce impresii v-au lasat?