Rochii de seara de la SherryLondon



     Intr-o postare trecuta v-am mai vorbit despre un site cu rochii de ocazie, dar cum sezonul nuntilor este in toi am decis sa va mai aduc la cunostinta cateva modele si detalii despre un alt site dedicat rochiilor de ocazie. V-am mai vorbit despre el si in trecut, dar de fiecare data cand am nevoie de o rochie deosebita il rasfoiesc cu mare interes caci am ce vedea!
     Rochiile de seara - evening dresses- sunt cele care mi-au atras in primul rand atentia, asa ca am dat un search la categoria dedicata lor - evening dresses UK-  si am gasit modele absolut fabuloase, modele care mi se potrivesc chiar si acum pe perioada sarcinii caci ascund tare bine burtica. Si cum rochiile scurte in acest moment nu mi se par alegerea cea mai buna, am cautat rochii lungi de seara - long evening dresses- si cele care ma atrag cel mai mult sunt rochiile lungi negre -black evening dresses -  pentru ca, asa cum bine stiti negrul intotdeauna va fi la moda si de asemenea mascheaza kilogramele in plus.
     Si la categoria - evening maxi dresses- am gasit modele deosebite, in toate culorile si potrivite tuturor categoriilor de varsta.
     Fiecare rochie este dispusa pe categorii, atat rochii pentru fete cu o silueta de invidiat dar si rochii pentru fete mai plinute la categoria - plus size evening dresses- asa ca, chiar daca nu toate ne incadram intr-un anumit tipar, nu trebuie sa ne facem griji ca nu vom gasi ceva pe placul si pe masura noastra.
     Placerea mea vinovata se gaseste la categoria - red evening dresses - unde am agsit cateva rochii divine de un rosu absolut special. Consider ca trebuie sa fii indrazneata ca sa porti o rochie rosie!
    O sa va las o mica lista cu rochiile care mi-au atras atentia!

Rochie nude


Rochie cu dantela


Rochie neagra


Rochie roz prafuit


Rochie rosie


Rochie plus size


Acestea au fost selectiile mele, voua ce v-a atras atentia?