Ce mi-am luat de la TwinkleDeals



     Saptamana trecuta mi-a sosit  o parte din comanda plasata pe TwinkleDeals. Este a doua comanda plasata pe acest site si pana acum sunt tare incantata. Desi produsele alese, 3 la numar, le-am comandat in aceasi zi, nu stiu din ce motiv, ele au fost separte in 2 comenzi, una care a ajuns acasa si una care este la posta vamala.
     Desi initial mi-am ales o ajcheta si o geanta, ulterior m-am razgandit cu privire la jacheta, fiindca aceasta ar fi fost expediata mult prea tarziu, comanda ar ajunge la posta vamala si eu nu as mai fi putut merge fiindca se apropie termenul nasterii si as fi pierdut comanda, sora mea nu ar putea merge in locul meu fiindca pleaca la facultate si ar fi fost pacat. Dar nu regret deloc, in locul jachetei mi-am ales o bluza tare frumoasa, pe care abia astept sa o port si un set de pensule.
     Bluza este din chiffon si e tare draguta in realitate! Culoarea imprimeului este foarte intensa si pune bine in evidenta trasaturile fetei. V-as fi aratat cum arata intr-o tinuta, insa mai sunt doar doua saptamani pana la nastere si bluza nu imi vine tocmai turnata :)). Marimile de pe site se potrivesc, motiv pentru care va recomand sa cititi cu atentie dimensiunile fiecarei marimi. Bluza este cu maneci trei-sferturi iar fermoarul negru din fata ii ofera un aer elegant, imi place la nebunie!! Este identica ca pe site!

Bluza





     Setul de pensule chiar imi era necesar, pana acum il foloseam pe cel al surorii mele si cum ea pleaca peste o saptamana, am fost nevoita sa caut alt set care sa fie de calitate. Asa am dat peste setul cu 11 pensule, care are un pret foarte mic! Contine toate pensulele de care avem nevoie pentru un machiaj reusit. Desi pretul este mic, sunt calitative, perii sunt foarte moi, mangaie delicat pielea si nu cad deloc. Deja am folosit setul si machiajul iese tare bine. Imi place si design-ul pensulelor, sunt elegante si se potrivesc perfect oricarei fete. Sunt tare practice, chiar vi le recomand.
     Au venit tare frumos ambalate, intr-un saculet protejat de un ambalaj din plastic inchis etans, iar fiecare pensula era protejata de un ambalaj din folie.

Set pensule 





Cum vi se par alegerile facute?