Creion contur pentru ochi si rimel pentru volum extrem de la Bottega Verde- review



     V-am vorbit despre ultima comanda plasata pe Bottega Verde in acest articol. Am testat produsele asa ca revin entuzismata cu review pentru doua dintre produsele de make-up incercate.
     Mai exact o sa va vorbesc despre creionul contur intens cu ceara si vitamina E si rimelul pentru volum extrem cu vitamina E si proteine de matase. Desi creionul pe care l-am primit nu a fost primul adaugat in cos, acum sunt tare incantata ca l-am achizitionat. Cel pe care mi l-am dorit prima data nu a mai fost pe stoc, asa ca l-am inlocuit.
     O sa incep sa va vorbesc despre rimel volum extrem cu vitamina E si proteine de matase. E cel de-al doilea rimel incercat de la ei si sunt mega incantata ca le-am descoperit. In primul rand pretul este super bun, am dat doar 34 lei si chiar imi place efectul pe care il da genelor mele. Ambalajul este superb, arata ca al produselor high-end si mereu imi atrage privirea cand il vad in trusa de make-up. Periuta ne permite o aplicare uniforma si nu este nicio sansa sa ne murdarim, indiferent de cat de neindemanatice am fi. Negrul este foarte intens si ofera dramatism privirii. Eu aplic rimelul in doua straturi si nu incarca absolut deloc genele, acestea raman frumos conturate, nu se lipesc si ramane aspectul natural. Un mare plus al acestui rimel, pe langa faptul ca ofera un volum frumos genelor, este ca nu se scurge absolut deloc! L-am purtat ore bune si nu am gasit picatele de rimel cazute sub ochi. Se demachiaza usor cu apa micelara.
     In pozele de mai jos veti vedea cum arata rimeul aplicat in doua straturi.








     De ceva timp imi doresc un creion dermatograf bun, care sa imi accentuieze frumos privirea, ce am avut pana acum nu m-a multumit pe deplin, asa ca am adaugat  in cos un creion contur cu ceara si vitamina E de la Bottega Verde, fiindca pana in momentul de fata nu am fost dezamagita de niciun produs achizitionat si eram sigura ca acesta este produsul pe care il caut.
     Si chiar este produsul perfect pentru mine. L-am gasit la reducere de 35%, de la 46 lei la 30 lei si am facut o super afacere. La fel ca si in cazul rimelului ambalajul arata foarte elegant. Negrul este foarte intens si accentuiaza frumos linia ochiului, aplicarea sa este una delicata si nu lezeaza pielea.
     Chiar recomand acest creion de ochi, merita toti banii!!





 Iar pentru voi, dragi cititori, avem un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi ati incercat aceste doua produse?