Masca pentru par uscat cu ulei de masline extravirgin de la Bottega Verde- review



     In ultima comanda Bottega Verde si-a facut rapid loc printre produsele dorite si o masca de par. Mi-am dorit sa incerc si un produs pentru ingrijirea parului de la ei fiindca toate celalalte produse mi-au placut mult.
     Am rasfoit cu interes la categoria masti de par si m-am oprit la masca pentru par uscat cu ulei de masline extravirgin. De proprietatile hranitoare ale uleiului de masline am tot citit si am incercat destule produse astfel incat sa-mi doresc sa adaug inca o masca ce contine acest elixir ca si ingredient principal. Parul meu este uscat si sunt obligata sa folosesc balsam de par pentru a-i oferi hidratarea necesara.


     Descrierea produsului :formula cremoasa care hraneste firul de par in profunzime, fiind destinat parului uscat, deshidratat si rebel. Caracterizat de textura matasoasa si parfumata, imbina ingredientele hidratante ale Pantenolului cu proprietatile nutritive ale uleiului de masline extravirgin. De la prima aplicatie parul isi recapata frumusetea naturala, stralucirea, moliciunea si poate fi mai usor pieptanat. O formula nutrienta foarte bogata destinata parului uscat, deshidratat si rebel. Imbina activitatea hidratanta ale Pantenolului cu proprietatile nutritive ale uleiului de masline extravirgin.


     Parerea mea: Mi-a placut tare mult ambalajul, un borcanas simplu de culoare verde care la deschidere prezinta o folie de protectie. Textura sa este cremoasa de culoare alba si se  intinde perfect pe par. Eu o aplic dupa samponare pe toata suprafata parului, mai putin la radacini, apoi astept timp de 10-15 minute sa actioneze. Mirosul este unul placut, natural, care se simte pe parul umed, insa dupa uscare nu se mai simte. Va pot spune sincer, dupa aplicarea mastii de par se simte o imbunatatire, in primul rand atunci cand il perii, este mai moale si se descurca tare usor fara a fi nevoie sa-mi chinui parul. Dupa uscare parul este mai matasos iar firele rebele au disparut, are un luciu frumos si este intens hidratat.
     Gramajul este de 125 ml iar pretul sau e de 33 lei, redus de la 51 lei.



     Sunt super incantata de noua masca si deja am pe wishlist o alta masca de par de la ei. Recomand cu incredere, raportul pret-calitate este excelent!

      Dragi cititori, avem un cadou pentru voi: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi ati incercat acest produs de la Bottega Verde?