Reduceri la sfarsit de septembrie     Inca nu-mi vine sa cred ca prima luna de toamna aproape se incheie si aproape au trecut cele 9 luni de sarcina, iar bebe Stefan in curand va veni pe lume.
     Desi am cam incetat cumparaturile de hainute cat mai speciale pentru mine in ultima perioada, fiindca ar fi pacat sa imi iau chestii faine acum iar mai apoi sa nu-mi mai vina, SheIn reuseste sa ma tenteze cu o noua oferta si deja mi-am facut un mic wishlist. A trecut ceva timp de cand au anuntat ca nu mai livreaza catre Romania si sincer as fi crezut ca o sa rezolve mult mai repede problema aceasta, vad ca nici in acest moment nu au gasit o solutie care sa ne multumeasca pe noi, cumparatoarele produselor SheIn. Totusi eu o sa va spun despre noua lor oferta si reducerile majore de toamna, poate sunt cititioare romance din alte tari si isi doresc sa afle noutatile.
     Luna aceasta SheIn ne incanta cu reduceri la hainele basic, clasice care ar trebui sa fie nelipsite din garderoba unei femei. Mai exact pentru o comanda de peste 55$ avem reducere de 40% folosind codul: SQ40, iar pentru o comanda de peste 100$ avem reducere de 55$ folosind codul: SQ55. Sincer, reducerile sunt foarte bune, tinand cont ca produsele lor deja sunt la reduceri masive.
  EVERYDAY CLASSIC

STOREWIDE SIDE

Take 40% OFF Over US$55       CODE:SQ40

Take 45% OFF Over US$100     CODE:SQ45

GO TO FIND YOUR CLASSIC SUIT FROM SHEIN

SHEIN, YOUR BEST CHOICEAm facut un mic wishlist si sper sa va inspire.

Bluza alba


Bluza burgundy


Bluza neagra


Rochie


Jacheta


Voi pe ce ati pus ochii?