Sapun lichid cu extract de orez venere de la Bottega Verde- review



     Cu siguranta stiti ca produsele Bottega Verde imi plac la nebunie si tot ce am incercat pana acum de la ei m-a multumit pe deplin. Astazi o sa va vorbesc despre un produs care, cred eu, este nelipsit din baia oricarei femei. Este vorba de sapunul lichid. Sincera sa fiu, niciodata nu mi-au placut sapunurile solide, motiv pentru care sapunul lichid este in topul preferintelor mele.
     Sapunul lichid cu extract de orez venere de la Bottega Verde este vedeta acestui articol, este produsul pe care l-am primit cadou in ultima comanda. Acesta poate fi ales in cazul in care comanda depaseste 69 lei, valoarea sa fiind de 32 de lei.


     Inca de cand am vazut ambalajul, m-am declarat incantata. Un ambalaj practic, mai exact o sticla din plastic tare ce are ca sistem de dozaj o pompita ce ne permite sa-l inchidem si deschidem prin simpla sa rotire. Sapunul este usor apos de culoare crem deschis spre incolor. Miroase absolut delicios!! e dulce, insa nu stiu sa va spun exact a ce miroase, cert e ca mirosul cu siguranta va va cuceri. Face spuma delicata si spre bucuria mea, dupa folosire mainile raman foarte catifelate iar mirosul persista ore bune.
    Acum il puteti gasi pe site la o super reducere, aproape la jumatate de pret, e redus de la 32 lei la DOAR 17 lei, pentru o cantitate imensa de 250 ml.


     Daca veti plasa o comanda pe site chiar va recomand acest produs, nu o sa va dezamageasca.

    Dragi cititori, avem un cadou pentru voi: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi ati incercat sapunul lichid cu extract de orez venere?