Portfard "My Selfie Preparation Kit"



     In urma cu ceva timp am primit un frumos colet de la Coolori.ro, colet ce a continut portfardul frumos pe care o sa vi-l arat astazi. Coolori. ro este site-ul perfect pentru alegerea unor cadouri, tricouri personalizate si decoratiuni, la preturi super avantajoase!
     Au lansat o noua colectie de portfarduri si genti si am avut ocazia sa aleg unul din ele, insa trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare greu sa aleg un anume model caci toate arata super. Portfardul este o necesitate pentru orice femeie, pentru ca in acest fel, oricand trebuie sa plecam in plimbare sau in vacanta, ne putem depozita toate produsele de make-up necesare intr-un singur loc, fara a mai fi nevoie sa rascolim prin toata geanta pentru a le gasi.
     Portfardul ales de mine, este intr-o frumoasa si intensa nuanta de mov cu un mesaj personalizat "My Selfie Preparation Kit". Este realizat din poliester si este prevazut cu un fermoar metalic. Lungime este de 21 cm iar latimea de 13 cm.
     Sunt tare incanta de acest portfard, este super incapator, pot pune o gramada de produse pentru un selfie reusit! Chiar va recoamand sa aruncati o privire pe site, se gasesc o multime de modele iar in aceasta perioada se afla la reducere!

Portfard "My Selfie Preparation Kit"





Cum vi se pare portfardul de la Coolori.ro?