De ce ai nevoie de un burete pentru machiaj Makeup Revolution ?



     Cred ca toate fetele au auzit de renumitul beauty blender, buretelul care face minuni pentru aplicarea fondului de ten. Si asa cum bine stiti au aparut o gramada de copii, unele mai reusite, altele deloc. Fiindca pretul unui buretel original mi s-a parut cam maricel, mai ales fiindca nu sunt experta in arta machiajului mi-am indreptat atentia catre un produs asemanator dar cu un pret mai accesibil.
     Asa ca rasfoind pe Aoro.ro la categoria accesorii machiaj am gasit un buretel beauty blender de la Makeup Revolution. Produse de la acest brand am incercat si am fost extrem de multumita, motiv pentru care i-am dat si acestui burete o sansa.
     Makeup Revolution este un brand londonez care ofera produse decorative de inalta calitate si in acelasi timp accesibile ca si pret, pentru a va incanta garantat. Make-up Revolution a devenit un brand popular mai ales datorita paletelor de farduri de ploape, care ofera culori foarte pigmentate, in toate nuantele posibile. In afara acestor palete de farduri mai gasiti si cosmetice decorative de o calitate exceptionala.
     Brandul Makeup Revolution va va surprinde prin designul ambalajului, practic si in acelasi timp original.

     Buretelul incercat de mine este de culoare roz si e foarte moale. A venit ambalat intr-o cutiuta din plastic, transparenta.

     Acesta isi dubleaza volumul atunci cand este udat. Se recomanda udarea sa fiindca in acest fel nu se absoarbe mult produs. Atunci cand il spal se ia culoarea insa nu am observat vreo problema atunci cand aplic fondul de ten. In trecut aplicam fodul de ten cu ajutorul unor bureti obisnuiti sau cu pensula, dar niciodata nu eram multumita de rezultat. Pe ten ramaneau linii inestetice si tenul parea foarte incarcat. De cand am descoperit buretelul Makeup Revolution sunt extrem de incantata de cum arata tenul meu atunci cand il folosesc. Eu aplic fondul de ten sau CC-creamul doar cu acest burete si tapotez usor fiindca in acest fel produsul se distribuie frumos pe ten si arata de parca ar fi de portelan, nicio linie inestetica de fond de ten iar efectul de masca dispare instant, machiajul arata mai natural cu ajutorul lui. Si forma sa ajuta mult, partea ascutita poate fi folosita pentru a aplica fondul de ten pe sub ochi si in jurul nasului iar partea bombata pentru restul fetei.
     Eu il curat cu sapun de bebelusi insa nu se curata in totalitate, tot mai rama urme de fond de ten pe el. Eu sunt super incantata de acest buretel, pretul sau de 29 lei mi se parte foarte bun pentru ceea ce face. Cu siguranta pe viitor o sa mai achizitionez acest produs, motiv pentru care va recomand din suflet sa-l incercati!
      De ce ai avea nevoie de un burete pentru machiaj de la Makeup Revolution? Pentru ca, datorita acestui produs inovativ tenul nostru va arata impecabil dupa aplicarea fondului de ten. Spune adio efectului de masca si liniilor inestetice!


Inainte de folosire



Dupa folosirea sa timp de cateva luni ( dupa spalare )




Voi ati incercat acest produs?
Ce impresie v-a lasat?