Comanda AMIClubwear    Ieri am mers la posta vamala pentru a-mi ridica cele 4 colete pe care le aveam, de fapt eu stiam ca sunt 5 colete insa de acolo mi-au spus ca am doar 4. Ciudat, fiindca am primit toate avizele!
     Unul dintre colete, de fapt, cel mai asteptat colet a fost cel de la AMIClubwear. Mi-am ales ca de obicei incaltaminte, fiindca modelele sunt deosebite si niciodata nu am dat gres la alegerea marimii si calitatea a fost de fiecare data impecabila.
     De data aceasta mi-am ales o pereche de botine din jeans si o pereche de cizme peste genunchi. Eu mi-am ales marimea 6 US, ce corespunde nr. 37 european conform tabelului lor, insa personal cred ca se potrivesc unui 36, caci mie imi vin perfect. Ambele arata superb in realitate, sunt mai mult decat incantata de alegere, botinele din jeans sunt preferatele mele si abia astept sa se incalzeasca sa le pot purta. Cizmele peste genunchi, au un toc potrivit si sunt tare comode, sunt realizate din piele intoarsa si arata fabulos pe picior.

BotineCizme
Care din cele doua produse va place cel mai mult?