Noi hainute primite



     Desi pentru acest weekend mi-am programat sa ies la poze pentru a va arata o noua tinuta, vremea de afara ma impiedica sa fac acest lucru, asa ca astazi revin cu un articol in care va vorbesc despre doua produse primite, urmand ca saptamana viitoare sa revin si cu tinuta, sper doar ca vremea sa se indrepte cat mai repede!
     In primul rand vreau sa va vorbesc despre noua geaca care imi pace la nebunie! Este simpla insa poate fi purtata cu orice ocazie. Nu este extrem de groasa, dar pentru o iarna blanda e numai buna. De cand am primit-o am purtat-o doar pe ea, in conditiile in care, in general eu port mai mult paltoane si trench-uri, dar atat de mult mi-a placut incat pana sa inceapa iarna asta cumplita am purtat-o zi de zi. Eu m-am ghidat dupa marimile de pe site si mi-am ales marimea L, marime care imi vine tare bine. Geaca prezinta si curea in talie, pe care eu am preferat sa nu o port si are guler din blana pentru gluga.

Geaca



     Puloverasul este tare simpatic, are un imprimeu dragut care pentru sarbatorile de iarna a fost perfect! Dar poate fi purtat in orice perioada a anului, este subtirel si are manecile tip fluture. Este marime unica si se potriveste marimilor XS, S si M. Chiar va recomand sa vi-l luati caci are un pret tareee bun!!

Pulover


Cum vi se par cele doua produse?