Lotiunea protectoare Gloves in a Bottle- review



     In urma cu ceva timp am primit de la Gloves in a Bottle, o noua lotiune de maini pentru a o testa. In perioada rece mainile mele au de suferit, astfle incat ele nu mai sunt catifelate asa cum mi-as dori, ci sunt aspre la atingere, acesta este motivul pentru care am nevoie de o crema extrem de hidratanta care sa-mi transforme mainile.



     Detalii despre lotiunea de maini Gloves in a Bottle.

     Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie. O lotiune de protectie formeaza impreuna cu stratul de suprafata al pielii o bariera protectoare impotriva pierderii hidratarii si uleiurilor naturale ale pielii.Hidratarea naturala si pierderea uleiurilor reprezinta principala cauza a formarii pielii uscate și iritate. Acesta este unul dintre cele mai mari motive pentru care atât de mulți medici dermatologi recomanda acum Gloves in a Bottle ca un tratament eficient pentru pielea uscata.Spre deosebire de cremele hidratante obisnuite care încearcă să înlocuiască hidratarea naturală a pielii cu o hidratare artificială, de cele mai multe ori excesiv de uleioase, Gloves in a Bottle  patrunde in celulele moarte ale pielii pentru a crea ceea ce putem numi o pereche de mănuși invizibile.Acest nou strat exterior ajută la prevenirea pierderii uleiului natural și a hidratarii, susține elasticitatea pielii și îmbunătățește capacitatea generala a epidermei de a proteja straturile de celule din adancimea pielii. Efectele naturale de hidratare ale lotiunii Gloves in a Bottle va lasa pielea moale si supla!In timp ce cremele hidratante convenționale impregneaza pielea cu petrol sau cu substanțe pe bază de ceara care au tendința de a bloca porii si de a inhiba capacitatea pielii de a respira și transpira, Gloves in a Bottle functioneaza atât de bine încât pielea respiră și transpira natural.Deoarece devine propriu-zis  parte din stratul exterior al pielii, Gloves in a Bottle nu se indeparteaza prin spalare ca alte lotiuni, dar se indeparteaza în mod natural odata cu exfolierea pielii. Pentru o protecție continua se aplică la fiecare 4 – 12 ore.
     Parerea mea

     Cu siguranta este cea mai buna lotiune de maini pe care am incercat-o! Fara sa exagerez! Ambalajul este unul clasic ce se deschide usor , avand un sistem de dozare perfect, care ne permite sa luam exact cantitatea dorita de produs. Textura sa este cremoasa si se absoarbe rapid in piele, mainile ramanand catifelate dar deloc uleioase. Cu ajutorul acestei lotiuni mainile sunt extrem de hidratate, efect ce se mentine si dupa ce ma spal pe maini. Acesta este motivul pentru care eu o reaplic la distanta de cateva ore bune si nu din cateva in cateva minute, asa cum procedez la cremele obisnuite. Nu are miros, ceea ce este un plus pentru mine. Recomand din suflet sa incercati acesta lotiune, efectul este Wooow si merita din plin toti banii. Pe site se gasesc oferte la preturi avantajoase! In plus acesta lotiune poate fi folosita pe toate zonele corpului, oferind hidratare intensa.




Voi ati incercat lotiunea de maini Gloves in a Bottle?