Rochii elegante de seara



     Pe toata perioada anului vor fi evenimente, de aceea este obligatoriu sa ne cautam din timp rochiile de seara ce ni se potrivesc pentru a nu ne trezi in momentul in care vom merge la petrecere, fara rochia care sa ne avantajeze. Si ca orice femeie, si eu rasfoiesc incontinuu site-urile de specialitate pentru a gasi modelul care sa ma avantajeze, culoarea preferata si mai ales imi doresc o rochie care sa se incadreze intr-un buget limitat, caci.. na.. mai sunt si alte lucruri de facut!
     Pentru asta am rasfoit cel mai nou site descoperit Millybridal UK, la categoria Evening Dresses UK si am gasit o gramada de rochii frumoase, si tare mi-e greu sa ma decid asupra uneia dintre ele. Acesta este motivul pentru care am facut o selectie iar mai apoi o sa iau decizia finala. Normal, parerile voastre sunt foarte importante pentru mine si mi-ar fi de folos.
     Desi in urma cu ceva timp nu m-as fi uitat absolut deloc la rochiile lungi, dupa nastere, acestea au devenit preferatele mele, vaporoase si delicate, avantajeaza orice silueta.


Millybridal Prom Dresses


Rochie multicolora


Rochie rosie


Rochie albastra


Rochie crem


Care rochie din cele alese credeti ca mi s-ar potrivi?

Voi ati gasit rochia care sa va cucereasca?