Ar trebui sa isi asorteze barbatii cureaua cu pantofii?



     Pana acum am tot vorbit despre tinutele pe care ar trebui sa le poarte femeile, despre accesorii si cum sa ne asortam imbracamintea la accesoriile purtate. Dar oare, barbatii nu trebuie si ei sa respecte cateva reguli atunci cand alcatuiesc o tinuta? Eu cred ca da, din acest motiv revin in atentia voastra cu un articol dedicat special pentru ei.
      Daca femeile au un orizont mai larg atunci cand alcatuiesc o tinuta, pot purta accesorii diverse in culori cat mai vibrante, barbatii trebuie sa respecte cateva reguli atunci cand se pregatesc de plecare, ei sunt mai restrictionati si au mai putine optiuni ca noi, femeile, in materie de imbracaminte si accesorizare. De fapt, nu pot spune ca sunt reguli, ci mai degraba alegerea fiecaruia in a-si asorta curelele cu pantofii pe care ii poarta. Noi, ca femei, cu siguranta atunci cand ne dorim ca sotul/iubitul sa arate bine, rasfoim site-urile in cautarea celor mai frumoase curele barbati, insa trebuie sa tinem cont si ce incaltaminte obisnuieste sa poarte dragul nostru.


     In general trebuie sa tinem cont ca accesoriile trebuie sa fie confectionate din acelasi material ca si incaltamintea pe care o poarta.  Asadar, daca barbatul poarta o pereche de incaltaminte din piele neagra si curea purtata trebuie sa fie din piele neagra. Daca vreti ca gasiti modele de curele care arata exceptional la categoria curele barbati piele naturala sunt o gramada de articole special create pentru barbati la preturi foarte bune!

     Eu una, recunosc ca imi place ca sotul meu sa arate ingrijit atunci cand pleaca de acasa, asa ca de fiecare data ii recomand sa poarte la incaltamintea aleasa, cureaua care se potriveste perfect pentru materialul din care este confectionata incaltamintea, pentru a nu da gres si a arata impecabil de fiecare data.

     Acum am cautat curele barbati si am gasit cateva modele care se potrivesc perfect cu pantofii pe care sotul meu ii are.






Voi obisnuiti sa va preocupati de accesorizarea perfecta a tinutelor sotului/iubitului vostru?