Imbracaminte si incaltaminte pentru copii de la Answear



     Nu numai adultii trebuie sa fie la moda, ci si copii. Indiferent de varsta acestora, cei mici vor si ei sa se imbrace la fel de frumos ca mami si tati. Mai ales mamicile de fetite au tendinta de a-si imbraca odraslele dupa ultima moda. Iar producatorii de imbracaminte si încălțăminte copii sunt constienti de acest lucru, astfel incat scot pe piata de profil adevarate colectii dedicate celor mici, inca de la cele mai fragede varste. Iar adevarul este ca cei mici sunt tare dragalasi atunci cand sunt imbracati elegant si stau frumos, cochet sa fie admirati.
      Foarte multe magazine si site-uri de pe Internet ofera celor interesati o gama foarte variata de haine si incaltaminte pentru copii, cu varste pornind de la cateva luni si terminand cu anii majoratului. Gasiti o colectie deosebita de haine copii pe Answear, unde aveti la dispozitie foarte multe filtre de cautare pentru a gasi rapid si usor exact marimea potrivita pentru cei mici. Hainutele de copii sunt impartite in doua mari categorii distincte: fete si baieti, care la randul lor sunt divizate pe subcategorii, in functie de tipul de imbracaminte sau incaltaminte pe care il cautati.
      Pentru fete aveti la dispozitie categoriile de imbracaminte urmatoare: bluze, fuste, rochii si tunici, paltoane si geci, pantaloni si leggings, salopete, seturi si treninguri, etc. Pentru a selecta mai usor marimea potrivita copilului dumneavoastra, marimile sunt trecute in centimetri, respectiv inaltimea copilului. Este un sistem mai practic pentru gasirea marimii potrivite, avand in vedere ca nu toti copii au aceeasi inaltime la aceeasi varsta. La incaltamintea pentru fetite se folosesc numerele consacrate in Europa, insa aveti la dispozitie tabelele si cu marimile in centimetri, respectiv cu lungimea talpii copilului, atat pentru pantofii sport, cat si pentru sandale sau balerini, etc.  
     Pe Answear gasiti hainute foarte deosebite si pentru baieti, grupate pe categorii, respectiv bluze, camasi, pantaloni, geci, pulovere, sacouri si costume, etc. Puteti achizitiona atat tinute complete, de zi sau elegante, cat si hainute separate, in functie de ce piese vestimentare ii lipsesc din garderoba copilului dumneavoastra.

     Toate produsele din colectiile de imbracaminte pentru copii sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, hipoalergene, astfel incat cei mici sa le poata imbraca fara nici o grija.