Masca de par hranitoare pentru toate tipurile de par- review




     Acum ceva timp am plasat o noua comanda de Aoro. Deja sunt familiarizata cu site-ul si intotdeauna urmaresc promotiile, motiv pentru care, de fiecare data mi-am achizitionat produse la un pret mult mai mic decat au fost initial. Chiar si acum am un mic wishlist facut si astept cu interes marile reduceri de Paste, caci stiu ca de fiecare data in preajma sarbatorilor se fac mega reduceri.
     Revenind la subiect, in ultima comanda mi-am achizitionat o noua masca de par. De-a lungul timpului am incercat tare multe masti de par, unele mai scumpe, altele mai ieftine.. unele mi-au placut la nebunie si au facut ce au promis, altele mai putin. Nu de putine ori am ramas mult mai placut impresionata de o masca de par ieftina decat de una pe care am dat destui bani. Asa ca de acesta data am indraznit sa-mi cumpar o masca super ieftina!
     Brand-ul nu-l cunosc,e prima data cand incerc ceva de la ei, cantitatea este imensa iar review-urile pe site au fost in favoarea ei, asa ca nu am stat mult pe ganduri. Este vorba despre masca de par Macadamia Oil Extract Exclusive, o masca de par hranitoare pentru toate tipurile de par.



     Asa cum v-am spus si mai sus cel mai tare m-au incantat review-urile care o laudau, nu am gasit nici macar o parere contra ei. Pretul este super atractiv, acum pe site este 14 lei pentru un gramaj de 250 ml, eu am luat-o la reducere cu doar 10 lei. Ambalajul este unul practic, un borcanas, sincer mi-ar fi placut sa aiba alt tip de ambalaj, cu pompita sau tub, insa nu e un lucru care sa ma deranjeze in mod special, in plus majoritatea mastilor pe care le-am incercat chiar si cele mai scumpe au avut acest tip de ambalaj. Lucrul care nu mi-a placut a fost ca produsul nu a venit sigilat.
     Referitor la actiunea acestei masti asupra parului meu am doar cuvinte de lauda. Aceasta are o textura cremoasa, usor gelatinoasa ce se intinde usor pe par. Eu am aplicat-o chiar si aproape de scalp insa nu am observat ca parul meu sa se ingrase mai mult si mai repede ca de obicei. De mobicei o als sa actioneze timp de 10-15 minute. Are un miros placut care rezista subtil pe par pana la urmatoarea spalare. Asa cum bine stiti eu am parul uscat si imi doresc un produs hidratant, masca acesta imi place mult, lasa parul moale, se pieptana mai usor si se aranjeaza frumos dupa uscare. Parul meu este foarte lung si chiar daca o folosesc o data pe saptamana inca mai am o cantitate suficienta pentru urmatoarele saptamani, este destul de spornica.




     Per total este o masca super buna, raportul calitate-pret este exceptional, iar rezultatele in urma folosirii sunt remarcabile. Pe site am vazut ca mai au si alte produse atat pentru ingrijirea parului cat si pentru cea a corpului la preturi la fel de bune.

     Recomand cu incredere produsul testat si daca alegeti sa o cumparati astept cu drag impresiile voastre, aici, pe blog!

Voi ati incercat acest produs?