Ootd- Spring is here



     Vineri am venit incarcata cu multe hainute de la posta vamala. Desi nu am scapat de plata taxelor vamale, ma declar multumita de achizitii si astazi vin cu o noua tinuta, in ton cu vremea frumoasa de afara.
      Stiti ca in urma cu ceva timp am primit comanda de la bonprix, in care mi-am luat o pereche de jeansi. Imi plac la nebunie si deja i-am purtat de o gramada de ori! Desi ar fi trebuit sa iau o marime mai mica, in acest caz ar fi fost mulati, eu sunt multumita si de cum arata jeansii in marimea achizitionata. Ma simt lejer in ei si merg perfect atat intr-o tinuta sport cat si una casual-chic.
     Vesta imi place mult de tot, are blana atat de fina si un design deosebit. Eu mi-am achzitionat-o in marimea XL fiindca este croita micut. Puloverul este marime unica si m-am indragostit de el de cand l-am vazut, detaliile de la maneci si decolteul din fata il fac tare special.
     Pentru incaltaminte am ales noile botine maro pe care le-am vazut de ceva timp pe un alt site si abia acum am reusit sa le achizitionez. Sunt comode si mi-am luat marimea 37 in conditiile in care eu port 36. Sunt foarte versatile, pot fi integrate usor in multe tinute.
     Geanta cu franjuri face parte din aceeasi comanda cu botinele, si este una din cele mai reusite comenzi de pana acum. Este de marime medie, incap lucrurile de care orice fata are nevoie iar farnjurii ce o imbraca arata superb.
     Ca accesorii am ales ceasul Jord pe care l-am primit de mult si desi as fi vrut sa fac o postare speciala, inca nu am reusit. Sper sa o fac cat mai curand.

     Va las pozele si sper din tot sufletul sa va placa!

Vesta
Pulover
Jeansi
Botine
Geanta
Ceas









Cum vi se pare tinuta de astazi?