Ootd- Tinuta de primavara



    Revin astazi cu o noua tinuta, o tinuta lejera in ciuda faptului ca port tocuri. E o tinuta perfecta pentru zilele calduroase de primavara, pentru a merge la cumparaturi sau la o plimbare.
    
   Am ales sa port noul meu cardigan khaki. Desi am o gramada de cardigane, de fiecare data arunc ochii la categoria dedicata lor si gasesc ceva pe placul meu. Cardiganul de astazi este diferit de ceea ce am eu in garderoba, este lung si culoarea il face foarte versatil. Nu are niciun sistem de inchidere, dar poate fi legat si cu o curea in talie, in nuanta cardiganului. Este o alegere inspirata si ma bucur ca l-am adaugat in cosul de cumparaturi.
      
   Camasa o am de mult timp si imi place tare mult, e lejera si decolteul in V ma avantajeaza.  Jeansii si pe ei ii am de mult, inca de cand eram insarcinata, dar in acea perioada nu erau marimea potrivita. I-am pus deoparte si ieri am zis sa-i incerc si se pare ca imi vin de minune.
     
    Pentru aceste articole vestimentare am ales sa port noile botine primite, sunt tare comode, pot fi purtate oriunde si in zeci de combinatii.

Cardigan
Botine








Cum vi se pare tinuta de astazi?