Ce tip de portofel alegem? Din piele ecologica sau din piele naturala?



     Noi, ca femei, intotdeauna cautam accesoriile cele mai frumoase si care sa ne reprezinte. Cand spunem accesorii ne gandim la cercei, coliere, bratari, inele, insa alt tip de accesoriu, extrem de important pentru noi sunt nelipsitele portofele dama. Daca fara o pereche de cercei sau un colier putem iesi din casa, fara portofelul preferat si extrem de incapator, nu am putea face niciun pas. De ce? Fiindca sunt atatea lucruri de luat dupa noi, cardurile, banii cash, cardurile de fidelitate ale magazinelor pe care le frecventam, ale farmaciilor, bonurile de la magazine ( da, eu fac colectie de bonuri ) si maruntisul.
       De aceea fara dar si poate, trebuie sa cautam un portofel foarte incapator care sa ne permita sa adunam toate chestiile inutile sau nu, fara a le imprastia peste tot. Poate ca un potfofel dama dintr-un material ecologic este mai accesibil pentru bugetul fiecareia dintre noi si au o gama variata de inscriptii, personal, recomand sa investim intr-un articol din categoria portofele dama piele , acestea sunt mai rezistente si astfel facem o investitie pe termen lung. Dar daca nu sunteti adepta purtarii unui singur portofel o perioada mai lunga de timp, achizitionarea unui portofel sau doua din piele ecologica este o alegere destul de buna si astfel nu veti simti ca sunteti in rutina si le puteti schimba ori de cate ori doriti. Aruncand o privire pe Adona, am gasit multe modele de portofele pe gustul meu, atat din piele naturala cat si din piele ecologica, cu modele superbe.
     Personal, desi este mult mai avantajos sa achizitionez un portofel din piele naturala, intrucat acestea rezista mai bine pe termen lung, eu aleg sa port mai multe portofele din piele ecologica cu diverse modele, alternand zilele in care le port.

     Eu am facut o selectie de cateva modele tare frumoase si care au un pret mult mai mic decat ce am vazut eu prin magazine, asa ca nu ezitati sa aruncati o privire pe site.









Voi ce tip de pportofel alegeti sa purtati?
Din peile acologica sau din piele naturala?