Cocktail dresses

   

     Anul acesta este un an plin de evenimente speciale. Multi dintre prietenii nostri vor avea nunta si botezul unui bebelus. Desi mai este pana atunci, prin toamna, eu trebuie sa caut din timp tinutele pe care sa le port in aceste momente speciale. Prima alegere in cautarea unei rochii de ocazie  a fost site-ul Dressesofgirl, site despre care v-am vorbit si in articolele trecute. Atunci v-am aratta cateva sugestii pentru diferite ocazii insa astazi voi fi mai exacta si va voi arata exact rochiile care mie mi se potrivesc perfect. Prima data am cautat homecoming dresses si am agsit o multime de rochii extrem
de frumoase, majoritatea scurte cu insertii din dantela, din tulle si cu un croi care se potriveste perfect siluetei mele.
      Dar ca sa fac o alegre buna am cautat si cocktail dresses  pentru a fi sigura ca rochia pe care o voi alege se va potrivi perfect evenimentului.
     Rochiile au preturi destul de bune, se gasesc si rochii mai ieftine dar si ceva mai scumpe, in cauzl in care aleg sa am ceva special, o rochie pe care sa nu o vad la nimeni altcineva. Voi ati indrazni sa cumparati o rochie de ocazie online? Eu sunt sincera si va spun ca da. De ce? Fiindca pe astfel de site-uri se gasesc rochii pe care la noi nu le-am vazut niciodata iar alegerea marimii se face usor, ghidandu-ma dupa masuratorile de pe site.

   Va arat acteva rochii si va invit pe site pentru mai multe modele.

Rochie gri


Rochie albastra


Rochie verde


Rochie mov


Ce rochie din cele patru alese, credeti ca mi s-ar potrivi cel mai bine?