Rochii pentru ocazii speciale de la Dressesofgirl



     Odata cu venirea primaverii, a soarelui ce ne incalzeste delicat pielea si a pasarilor ce ne incanta cu al lor ciripit, vine si pofta de viata. Pofta de a ne aranja mai mult ca in perioada rece, de a arata mai bine si a fi cele mai frumoase de la orice eveniment.
     Primavara aduce cu ea o gramada de evenimente, pe care trebuie sa le onoram si parca articolele vestimentare de anul trecut nu mai sunt pe gustul nostru, nu-i asa? Rochiile nu ne mai atrag ca la inceput, poate modelele s-au demodat sau poate masurile nu ni se mai potrivesc. De aceea vin in ajutorul vostru ca un nou site descoperit, mai exact Dressesofgirl, un site chinezesc cu o gramada de modele de rochii in tendinte si cu preturi pentru orice buget. Rochiile sunt in special pentru ocazii speciale, fie pentru banchetul de clasa a 12 a, fie pentru nunta unei prietene sau chiar rochii pentru domnisoarele de onoare.
     La categoria long prom dresses am gasit modele absolut superbe, pentru toate tipurile de silueta. Rochiile lungi sunt cele mai cautate, motiv pentru care si eu o sa va arat doar cateva dintre modele. Insa nici de la categora short prom dresses  nu pot spune ca am plecat dezamagita, deja m-am indragostit de o rochie absolut divina! Pentru mai multe detalii va invit pe site.

  Prom Dresses UK

Rochie rosie



Rochie albastra


Rochie roz


Rochie lunga neagra


Rochie verde


Rochie nude


Voi stiati de acest site? 
V-ar tenta sa cumparati ceva?
Ce rochie din cele selectate va place cel mai mult?