Becurile vintage, alegerea perfecta pentru casa mea!



     Pe blogul meu ati tot citit articole despre frumusete si moda, haine si accesorii, insa de ce sa nu recunoastem ca si locul in care traim, casa noastra trebuie sa reflecte cat mai bine tendintele si sa venim cu drag acasa stiid ca e o atmosfera linistitoare. Daca in zilele noastre apar tot felul de artificii care sa ne infrumuseteze casa, magazinul SavElectro vine in ajutorul nostru cu o multime de becuri vintage pentru a face casa noastra cel mai special loc.
     Alegerea unui bec Edison va face din orice incapere in care alegem sa-l punem, locul cel mai frumos , locul in care armonia domina si in care dorim tot timpul sa ne intoarcem.


     Thomas Edison a revolutionat tehnica in jurul anilor 1900 iar printre inventiile sale s-a aflat si crearea primei surse de lumina articifiala care s-a bazat pe incalzirea unui filament special plasat in vid. Un bec Edison din zilele noastre ne duce in aceste timpuri iar tehnologia moderna de fabricare poate sa dea forme inovative atat filamentului in sine cat si formei becului. Montajul unui astfel de bec este rapid si se adapteaza perfect al orice fasung E27.
     Eu recunosc, sunt atrasa de aceasta idee inovativa, doar gandul de a veni acasa, in locul cel mai frumos pentru mine si familia mea, avand parte de o atmosfera linistitoare in care sa ne relaxam, imi trezeste sentimente frumoase. Deja am pus pe lista de cuparaturi cateva becuri vintage Edison, pentru a-mi face casa si mai primitoare decat este! Iar preturile sunt foarte accesibile!

     Va las cateva modele care mie imi plac la nebunie si va astept sa-mi spuneti care model va atrage cel mai mult.






Voi ati cumpara becuri vintage? Cum vi se pare aceasta inventie?