Ce am primit in ultima comanda Soufeel



     Am fost tare fericita sa vad ca noua mea comanda Soufeel mi-a ajuns direct acasa si nu la posta vamala, asa cum au venit celalalte colete. Deja sunt la a 4 a comanda pe site si sunt mai mult decat incantata.
     Daca in comenzile trecute mi-am achizitionat 3 bratari si 15 charm-uri, de data aceasta mi-am dorit si alte bijuterii din argint. Motiv pentru care am adaugat in cos, un inel, un lantisor, 2 perechi de cercei si 2 charm-uri.


     Inelul l-am achizitionat pentru sora mea, i-a placut tare mult asa ca i l-am daruit cu drag. Este placat cu aur de 14kt. Colierul mi-a placut la nebunie inca de cand l-am avzut pe site, asa ca l-am vrut imediat. Este extrem de finut si poate fi purtat la orice tinuta, fie eleganta sau casual. De mult mi-am dorit cateva perechi de cercei de pe Soufeel, insa in trecut nu reuseam sa renunt la charm-uri, insa de data aceasta mi-am luat doua perechi pentru a compensa lipsa cerceilor din comenzile trecute. Prima pereche de cercei, cei lungi, cu luna si soare, arata fabulos! Sunt atat de finuti si pun in evidenta orice coafura. Cerceii micuti imi plac si ei extrem de mult, i-am purtat doar pe ei inca de cand i-am primit.
E prima pereche de cercei pe care ii am si care nu sunt identici! In cele din urma am ajuns si la charm-uri. Da, am spus ca deja am 15 charm-uri Soufeel si m-am axat pe altfel de bijuterii dar nu m-am putut abtine, charm-ul cel mai special pentru mine este cel din comanda aceasta, este personalizat cu poza baiatului meu si il port tot timpul la bratara. Cel de-al doilea charm l-am gasit la reducere, a costat foarte putin fata de pretul la care este acum pe site.
     Eu va recomand sa aruncati o privire la charm-urile aflate la reducere, puteti face o afacere buna!
     Bijuteriile au venit frumos ambalate, fiecare articol a fost sigilat intr-o folie speciala, pachetul contine si un material pentru a sterge bijuteriile. Toate acestea au fost puse intr-un saculet din piele intoarsa cu sigla Soufeel.
     Pentru voi am un cupon de 10% reducere folosind codul SHS10. Toate bijuteriile Soufeel sunt din argint 925.



Plated Sun and Moon Ring




Pure Love Necklace





Star Alternates with Moon Earrings





XOXO- Hug and Kiss Earrings





Footprint Heart Photo Charm



Snowflake






Ce bijuteriie din cele alese va place cel mai mult?
Voi aveti vreo bijuterie Soufeel?