Ce produse alegem pentru o manichiura ca la salon?



     In articolul de astazi o sa va arat cum putem avea grija de unghiile noastre si cum sa ne facem manichiura singure, acasa. Pentru acest ritual de infrumusetare avem nevoie doar de cateva elemenete esentiale: pila de unghii, forfecuta, ulei de cuticule, folie latex, tratament pentru unghii si nuanta preferata de lac de unghii.



      Eu prefer sa-mi fac sigura manichiura fiindca imi place si nu necesita mare pregatire. In plus, cu banii pe care ii dau la o singura sedinta de manichiura imi pot lua cele necesare si ma pot folosi de aceste produse o perioada indelungata de timp. Nu mi-au placut niciodata unghiile cu gel, imi plac modelele insa nu sunt de mine, asa ca prefer sa-mi ingrijesc singura unghiile.
     Trebuie sa stiti ca pentru a avea unghii frumoase si puternice recomand folosirea acestui tratament pentru unghii, este perfect pentru pentru unghiile ingalbenite sau pentru a-l folosi ca si base coat inainte de a aplica lacurile inchise la culoare. De asemenea daca nu sunteti tocmai indemanatice acest set de folie latex, va va ajuta pentru a nu va murdari atunci cand aplicati lacul de unghii. Este super ieftin si fiecare folie poate fi folosita de mai multe ori.
     In ultimele saptamani, de cand am primit coletul de la Cupio, am folosit doar lacurile de unghii Cupio in the City, sunt superbe nuante de pe site, motiv pentru care am stat minute bune pentru a-mi alege doua nuante. Am ramas placut impresionata sa vad ca se usuca extrem de repede, in maxim 10 minute sunt perfect uscate, nuantele sunt super intense ( eu am aplicat cate doua straturi ) si la final, manichiura arata impecabil, unghii naturale cu aspect ingrijit datorita acestui ulei pentru cuticule cu aroma de Mango. Hidrateaza foarte bine cuticulele si unghiile.


      Eu de pe site mi-am ales doua nuante, una mai deschis si una mai inchisa. Nuanta mai deschisa este un roz tareee frumos, chiar am fost intrebata daca mi-am pus unghii cu gel, este foarte intensa si luceste extrem de frumos, am ales lacul de unghii Cupio in the City- Dubai si am facut cea mai buna alegere, fiindca poate fi purtata la orice tinuta.



     Astazi port pe unghii nuanta cea mai inchisa, lacul de unghii Cupio in the City-Istanbul, acesta atrage instant privirea prin nuanta intensa si luciul extrem.




     Sunt mega incantata de achizitii, acum cu doar cativa banuti imi pot face manichiura acasa cu produse de calitate! Recomand Cupio!


Cum vi se par produsele incercate de mine?
Voi le folositi sau mergeti la salon?