Ceas din lemn JORD



     In urma cu ceva timp, mai exact un an, am primit un colet cu un produs absolut superb! Este  vorba de coletul de la JORD . Scriu atat de tarziu articolul pentru ca de fiecare data cand trebuia sa-l redactez, amanam, dar acum e musai sa va arat ce frumusete de ceas am primit!
     Mai exact am primit doua! De ce? Fiindca numarul de urmarire al primului colet arata ca acesta s-a pierdut, asa ca cei de la Jord au hotarat sa-mi trimita inca unul. Cand sa merg la posta vamala ( caci aici ajung coletele de la ei ) sa ridic alte colete, nicidecum pe cel de la Jord, am avut mega surpriza sa vad ca mi-a ajuns si primul ceas trimis. Ce am facut cu 2 ceasuri identice? Unul pentru mine si unul pentru sora mea, a fost cadou de ziua ei! De retinut faptul ca desi pe site ceasul costa 275$ pe colet a fost trecuta o valoare mult mai mica, aproximativ 50$.




     Ceasul e absolut superb, nici nu pot descrie cat de mult imi place! Ceasurile marca Jord sunt facute integral din lemn si completeaza perfect orice tinuta. Acestea nu se degradeaza in cazul in care le stropiti accidental atunci cand va spalati pe maini, insa nu rezista la scufundari.
     Ceasurile de lemn intotdeauna au fost la moda si ce poate fi mai frumos ca atunci cand iti iei rochia preferata, sau bluza si sa completezi tinuta cu un astfel de ceas?
     Eu l-am purtat de o gramada de ori de cand l-am primit si acesta este in stare perfecta! Atunci cand nu il port, il pun in cutia in care a venit impachetat pentru a nu se degrada lemnul din care este realizat. Este extrem de usor si sistemul de prindere este perfect.
     A venit tare frumos ambalat, intr-o cutie din lemn ce continea un material moale pentru a-l sterge ( material asemanator cu cel pentru stergerea lentilelor de la ochelari ). Am uitat sa mentionez faptul ca, daca doriti, ceasul poate fi facut exact dupa masura voastra, cititi cu atentie cum trebuie facuta masuratoarea,  mai apoi spuneti-le lor ce masura vi se potriveste si acestia va vor scuti de un drum la ceasornicar. In plus, zalele pe care le dau jos, vi le trimit impreuna cu ceasul.
     Eu am ceasul Cora, mi-am dorit un ceas intr-o culoare naturala, pentru a-l putea purta la orice tinuta, insa pe site am vazut acum o gramada de modele in diferite culori iar ceasul acesta imi place la nebunie!!






Voi aveti vreun ceas din lemn?