Crema de noapte naturala hidratanta cu acid hialuronic de la Derma-E- review



     In urma cu ceva timp am primit sper testare o crema pe care mi-am dorit mult sa o incerc. Este vorba despre crema de noapte naturala hidratanta cu acid hialuronic de la Derma-E. Desi este destinata tenului uscat-normal, am citit pareri bune si de la fete care au tenul mixt sau gras, acesta fiind motivul pentru care mi-am dorit sa o incerc.



Descriere

     - Puternic hidratanta, crema de noapte cu acid hialuronic reduce vizibil ridurile prin compozitia sa ultrahidratanta.- Aceasta formula extra-imbogatita penetreaza tenul in profunzime conferindu-i proprietatile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii – Acidul Hialuronic (HA).- O singura molecula de HA poate retine de 1.000 de ori greutatea ei in apa, generand o piele neteda, catifelata, tonifiata si rehidratata.- Imbogatita cu antioxidanti antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C si E si  aloe vera, aceasta formula ajuta tenul sa lupte impotriva radicalilor liberi si a efectelor mediului inconjurator.- Ideala pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durata pe tot parcursul noptii, aceasta crema de noapte ofera hidratarea maxima in timp ce ajuta la diminuarea semnelor varstei tenului, redand aspectul catifelat si tanar al pielii.- Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.
- Fabricat in America

     Castigatoarea marelui premiu "THE BEST of Natural Beauty" din America pentru formula si ingredientele sale naturale.




Parerea mea

     O sa incep savorbesc despre ambalaj: simplu, un borcans din sticla foarte practic ce prezinta cu capac pentru protectie. Crema are textura bogata, cremoasa ce se absoarbe repede in piele si un miros dulce, subtil. Din pacate, eu avand tenul gras, desi pe moment nu mi-a ramas absolut delooc pielea grasa si lipicioasa, dupa cateva ore de la aplicare am simtit cum tenul meu este incarcat si luceste foarte tare. Acesta este motivul pentru care i-am daruit crema mamei mele, pentru ca tenul ei are nevoie de hidratare intensa, hidratare ce ii este oferita de aceasta crema de noapte, spunandu-mi ac este extrem de multumita de acest produs. Va spun sincer ca pentru tenul uscat este crema perfecta, intrucat asigura hidratarea intensa pe timpul noptii. Asa ca daca aveti tenul uscat, crema de noapte hidratanta cu acid hialuronic merita atentia voastra. Pretul nu mi se pare deloc mare pentru gramajul generos, pentru o aplicare se foloseste cate o bobita de produs pe fiecare portiune a fetei ajungand o perioada lunga de timp.

     Eu va recomand sa incercati crema de fata de la Derma-E, este intens hidratanta, deci tenul vostru uscat va fi din plin rasfatat! Eu am pus ochii pe aceasta crema.




Voi ati incercat acest produs?