Cumparaturi Amiclubwear, Rosegal, Zaful si Yoshop



     Stiti ca sptamana trecuta am mers la posta vamala sa-mi ridic cele 5 colete pe care le aveam. Am avut comenzi plasate pe Amiclubwear. Zaful, Rosegal si 2 comenzi pe Yoshop.


      Sunt mega incantata de achizitii si am facut alegeri bune cu privire la marimi si calitate.
      De pe Amicluwear mi-am luat ca de obicei incaltaminte. Poate va intrebati de ce imi iau tot timpul doar incaltaminte.. Fac acest lucru fiindca, desi au o gramada de haine pe site, la capitolul incaltaminte mi se pare ca stau cel mai bine. In plus haine imi pot lua de pe alte site-uri, pe cand incaltaminte atat de misto nu gasesc oriunde. Mi-am luat o pereche de botine cu franjuri si m-am pregatit de vara cu 2 perechi de sandale, absolut superbe!!


      Comanda de la Rosegal am asteptat cu nerabdare mai ales pentru geanta, care e absolut divina! Nu am vazut modelul acesta pe la noi, chiar si vamesa a spus ca e tare frumoasa. Si camasa din denim arata tare bine.


      Comanda de la Zaful a continut o jacheta din piele, foarte misto si un ceas cu o curea din silcon. Jacheta e suuuper, super. Pe eticheta sa originala pretul este de aproape 200$, pe cand pe site am dat doar 48$. Din pacate, incapatanata fiind nu m-am ghidat dupa masuratorile lor de pe site, luandu-mi marimea pe care o port de obicei, de aceea jacheta ma strange putin. Oricum o sa v-o arat saptamana aceasta!


    Comenzile de la Yoshop m-au uimit si ele. Sunt produse de calitate care arata super bine. Am avut doua comenzi plasate pe site, adica 4 produse. Produse ce au fost expediate individual, astfel incat la posta vamala nu am platit nimic. Ciudat e faptul ca din cele 4 produse, unul a ajuns direct acasa, pe cand celalalte la vama. Nu imi pot da seama de ce.


    Oricum, legat de posta vamala, vamesa mi-a spus ca de acum coletele cu valoare pana in 20$ vor ajunge acasa. Super, nu? Sper sa fie asa!