Extensii de par de la Best Hair Store



     Daca in urma cu ceva ani totul era demodat si nu aveam atatea variante de infrumusetare, acum s-au schimbat vremurile. In zilele noastre gasim o varianta pentru orice, daca ne dorim gene lungi, aplicam renumitele gene false, unghii care sa reziste si pana la o luna, alegem unghiile cu gel, iar daca parul nostru nu este atat de lung pe cat ne-am dori, am gasit si pentru aceasta situatie o rezolvare, alegem extensiile de par - hair extension -. In ultima perioada, sunt sigura ca ati vazut ca multa lume alege sa faca cumparaturile de pe site-urile straine. Si eu sunt una din acele persoane, fie ca aleg sa-mi iau haine, accesorii sau produse de frumusete ma orientez prima data catre site-urile straine. Mi se pare ca, desi transportul dureaza ceva mai mult ( fie vorba intre noi, livrarile de pe aceste site-uri ajung destul de repede la noi, chiar si intr-o saptamana, pe cand in Romania se prelucreaza coletele si 3 saptamani! ) preturile mi se par mult mai avantajoase iar calitatea este una buna.


     Pana acum nu am avut extrensii de par, insa site-ul acesta nou descoperit, pe numele sau Best Hair Store mi-a atras atentia, am vazut cateva extrensii de par, care cred ca mi s-ar potrivi si par extrem de usor de aplicat, sa stiti ca sunt si extensii de par pentru incepatoare. Super, nu?
     Pe site gasiti si tutoariale de aplicare ale extensiilor. Am cautat o culoare care sa mi se potriveasca si am gasit-o imediat fiindca pe site se gasesc o gramada de nuante, pentru toate tipurile de par.
    De asemenea imi place tare mult ca site-ul este aerisit si bine asezat, astfel incat putem cauta extensiile dorite in functiie de preferinte, fie ca dorim extensii pentru incepatori, fie pentru par fin sau chiar in nuante ombre le vom gasi imediat, fara a ne pierde pe site. Si preturile sunt foarte avantajoase!





     Eu, asa cum am spus mai sus nu am purtat niciodata extensii insa mereu mi-a placut cum arata, par lung si aranjat fara batai de cap. Dar sa fiu sincera, nu as purta extensiile zi de zi, consider ca acest truc de infrumusetare ar trebui aplicat doar in momente speciale. Eu as alege sa le pun la o nunta, un botez sau la balul de absolvire. Arata fabulos si cu siguranta vom atrage atentia!

Voi ati purtat vreodata extensii de par?