Ootd- Jacheta din piele si camasa in dungi



     Am fost tare incantata de ultima comanda Zaful si Yoshop, Amiclubwear si Rosegal. Am asteptat cu nerbadare sa deschid coletele si sa vad produsele. De data aceasta de la Zaful mi-am achizitionat o jacheta din piele si un ceas cu bratara din silicon.
     Jacheta mi-am dorit-o tare mult, pe site pretul este destul de maricel, vreo 48$, dar asa cum v-am mai spus si intr-o postare trecuta, pe eticheta originala pretul este de aproape 200$!! Sincera sa fiu, merita toti banii! Dar din pacate eu am facut o greseala in alegerea marimii, nu am fost deloc atenta si desi mi-am ales marimea M, ma strange putin. Acum cautand pe site, observ ca M-ul la aceasta jacheta este de fapt S!! Imi pare tare rau, caci arata tare bine si poate fi purtata in multe tinute. Totusi nu am sa o tin degeaba in dulap caci i-o voi darui surorii mele, pentru a se bucura de ea. Ma gandesc serios sa o comand din nou, dar am mai vazut o jacheta din piele care imi place mult.
     Ceasul este superb, a costat mai putin de 6$ si arata super bine in realitate, e foarte versatil. Eu mi-am mai comandat un ceas de pe Zaful acum 2 ani si desi l-am purtat de multe ori, arata si acum impecabil.
     Una din comenzile de la Yoshop a continut camasa in dungi cu imprimeu floral in fata. Yoshop este un site abia descoperit si sunt incantata de el. Desi comanda a continut 2 produse acestea au fost impartite in doua colete, astfel incat la posta vamala coletele aveau o valoare mica si nu am fost nevoita sa platesc ceva.
     Camasa este marimea M, m-am ghidat dupa masuratorile de pe site si se potrivesc perfect. Chiar imi place site-ul si pe viitor o sa comand din nou.
     Geanta aceasta superba este de pe Rosegal, a costat in jur de 30$ dar merita banii fara niciun dubiu! E superba, e cea mai frumoasa geanta pa care o am. Poate fi purtata atat cu bareta cat si fara, in functie de stilul si de hainele pe care le alegem.
    Botinele sunt de pe Amiclubwear si imi plac maxim, comode si marimea se potriveste perfect!

Camasa
Jacheta
Botine
Geanta
Ceas










Cum vi se pare tinuta de astazi?