Televizor nou de pe itgalaxy



    Desi calendaristic este primavara, vremea de afara tine cu noi si putem spune ca vara si-a intrat mai devreme in drepturi. Un motiv de bucurie pentru noi, asa-i? Haine mi-am tot achizitionat, am o gramada de liste de cumparaturi pentru noua garderoba, dar oare nu e necesar sa cumpar si ceva nou pentru casa?
      Asa ca m-am gandit si am inceput cautarile. De mult imi doresc un televizor nou, insa parca bugetul s-a terminat mult mai repede decat as fi planuit eu, asa ca am amanat cautarile si implicit cumparaturile. Insa acum este vremea pentru un nou televizor, asa ca pe itgalaxy am gasit televizoare la preturi foarte bune si in plus mai sunt si reduceri, astfel incat ne mai raman bani si pentru altceva. Televizorul vechi nu mai corespunde deloc cerintelor de astazi, imi doresc un televizor cu o diagonala mai mare, functiile acestuia sa fie mai rapide decat ce am eu in acest moment si cel mai important sa fie Full HD. Claritatea este foarte importanta pentru mine, imi doresc sa vad filmele preferate clar ca la cinema!
     Asa ca am dat o cautare pentru televizoare smart tv  si am gasit o gramada de televizoare de la branduri renumite la preturi ce se incadreaza perfect pentru bugetul alocat. 
     Poate multi dintre voi considerati ca este mai bine sa ne cumparam televizorul dintr-un magazin fizic, eu trebuie sa va spun ca pe itgalaxy avem posibilitatea de deschidere a coletului la livrare, astfel incat daca produsul prezinta semne de uzura, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic putem refuza comanda inainte de a plati. Eu sunt adepta cumparturilor online si nu ma tem ca va fi vreo problema in a-mi achizitiona noul televizor de pe un site online.
Am facut o mica selectie si sper ca in zilele ce urmeaza sa ma pot decide ce televizor este cel mai bun pentru noi!

Televizor Samsung


Televizor LG


Televizor Philips


Voi v-ati cumpara online televizorul dorit?