Cercei handmade de la Mariana Jewellery



     Intotdeauna cerceii au fost slabiciunea mea! Puteam pleca de acasa fara orice alt accesoriu insa fara cercei ma simteam goala, simteam ca am uitat ceva acasa si daca uitam sa mi-i pun toata ziua era ruinata. Acesta era motivul pentru care, acum ceva timp ( prin liceu ) aveam in fiecare geanta cate o pereche de cercei pentru a fi sigura ca in cazul in care, grabita fiind, uitam sa-mi pun de acasa, asa stiam ca am cate o optiune si indiferent de ce s-ar intampla voi gasi o pereche de cercei sa-mi pun pentru a-mi intregi tinuta.
     Despre brandul Mariana v-am vorbit acest articol si ati vazut ce bratari frumoase au, dar nici la capitolul cercei handmade nu stau deloc rau, au o gramada de modele de cercei argint ce se potrivesc tuturor stilurilor, viu colorati si foarte chic. Desi, asa cum bine stiti, eu nu sunt mare fana a purtatului accesoriilor din aur am gasit cateva perechi de cercei aur care m-au cucerit iremediabil. Pe langa faptul ca au zeci de modele pentru gustul fiecaruia, au si preturi foarte accesibile. Este extrem de avantajos sa cumparam o pereche de cercei de aur sau argint la un pret accesibil si sa stim ca ne vom puteam bucura de ei o lunga perioada de timp, mai ales ca bijuteriile Mariana au garantie pe viata!
     Acum ceva ani eram innebunita dupa cerceii lungi, nu era zi in care sa nu-mi cumpar o astfel de pereche,acum totul s-a schimbat, m-am maturizat si imi plac bijuteriile finute ce complimenteaza frumos trasaturile fetei. Cerceii lungii acum ii aleg mai rar, luandu-le locul cerceii micuti, colorati si foarte delicati, cerceiii de la Mariana Jewellery reusind sa-mi atraga atentia in mod special.
     Cerceii handmade de la Mariana Jewellery sunt foarte versatili putand fi purtati si la o tinuta casual-chic dar si la o tinuta eleganta pentru un eveniment important.
     Eu am facut o mica selectie cu perechile de cercei care imi plac tare mult si care se muleaza perfect pe bugetul disponibil insa pentru mult mai multe modele va recomand sa intrati pe site.







Cum vi se par cerceii alesi de mine?