De ce aleg sa cumpar accesorii de pe site-urile chinezesti - wishlist


     Astazi am decis sa va vorbesc despre accesorii cumparate de pe site-urile straine.  Fie ca este vorba despre coliere, cercei, ceasuri si chiar genti, in opinia mea este mult mai convenabil sa le cumparam de pe site-urile straine.
     Nu de putine ori am ramas uimita sa vad ca aceleasi accesorii de pe site-urile din tara noastra se gasesc si pe site-urile chinezesti, insa cu un pret mult mai mic. Pe site-urile din tara adaosul este urias. Singurul inconvenient, daca poate fi numit asa, la comenzile de pe site-urile chinezesti este timpul lung de livrare, aproximativ o luna. Dar pentru mine nu e nicio problema, mai ales ca acum coletele cu valoare sub 20$ ajung la posta locala, produsele merita din plin asteptarea, pretul lor fiind destul de mic. Sammydress este un site de incredere, site de pe care am comandat o multime de accesorii si care au trecut testul timpului, rezistand in stare excelenta.
     Astazi am facut o selectie pentru a va arata ce accesorii am pe wishlist si pe care le vreau cat mai repede in colectie.

Geanta


Ceas


Choker


Set cercei si colier



Cercei


Voua cum vi se pare mai avantajos?
Sa cumparati accesorii de pe site-urile romanesti sau de pe cele straine?