Mic dejun satios cu fulgii de porumb rommac

      Micul dejun este cea mai importanta masa a zile, insa, din pacate multi o neglijam, alegand sa plecam cat mai repede de acasa si luand ceva pe fuga pentru a manca. Acesta fiind o greseala majora, avand repercusiuni grave asupra sanatatii noastre mai tarziu.
      Astazi, din fericire sunt o gramada de variante pentru a prepara o gustare rapida pentru micul dejun pentru  avea energia necesara intrega zi.
     Cu siguranta ati auzit de fulgii de porumb rommac , acestia sunt perfecti in cazul in care sunteti la cura de slabire si va doriti un mic dejun copios care sa nu adauge kilograme in plus insa sa va tina satui pana la pranz. Fulgii de porumb pot fi folositi in mai multe retete, fie ca alegem sa-i mancam cu lapte sau iaurt integral, fie ca alegem sa facem batoane crocante pentru cafea sau chiar alegem sa facem snitele in crusta delicioasa exact ca la KFC, fulgii de porumb rommac sunt alegerea perfecta.


  fulgi de porumb



     Stiati ca fulgii de porumb sunt bogati in fier si vitamine? Da, si o singura ceasca de fulgi de porumb contine 21,7 grame de carbohiodrati si in jur de 1,7 grame de proteine si 95 de calorii.
     Fulgii de porumb rommac sunt realizate din cereale atent prelucrate, beneficiind de o valoare nutritiva deosebita. Tehnologia de fabricare nu altereaza in niciun fel calitatile naturale ale boabelor de porumb.
     Recunosc, fiind mereu pe fuga aleg sa sar peste cea mai importanta masa a zile insa acest lucru imi dauneaza, asa ca de acum, fiecare zi va incepe cu un mic dejun satios, alegand ca masa principala un bol cu lapte cald si fulgii de porumb rommac. As alege si ca gustarea dintre mese sa fie un bol cu iaurt integral cu fulgi de porumb si fructe uscare. Yummi, delicos!!!
     M-am gandit si la o reteta pentru batoane delicoase cu fulgi de porumb si fructe confiate insa o sa revin cu ea intr-un alt articol pentru mai multe detalii si poze.

Voi mancati fulgi de porumb?