Ootd- Bluza cu imprimeu si platforme din piele intoarsa


  Am revenit astazi cu o noua tinuta, una care imi place la nebunie si in care m-am simtit tare comfortabil. Am ales sa port camasa primita in ultima comanda Sammydress, o pereche de pantaloni albastri tare frumosi si platformele primite saptamana trecuta de la Dresslily.
     Camasa imi place la nebunie, e vaporoasa si poate fi purtata in zilele calduroase datorita materialului delicat ce mangaie placut pielea. Eu mi-am ales marimea XL, masuratorile se potrivesc celor de pe site, insa dupa parerea mea camasa este un M-L de la noi. Cred ca mi-ar fi venit destul de bine si L-ul de pe site insa am vrut o camasa lejera in care sa ma simt bine. Poate fi purtata cu orice: fusta, pantaloni lungi sau scurti. Manecile sunt trei sferturi iar pe lateral prezinta taieturi.
     Pantalonii ii am de ceva timp insa nu i-am purtat deloc pana acum, sunt lejeri si merg la o tinuta casual-chic si chiar eleganta.
     Platformele sunt superbe!! Imi place mult cum se aseaza pe picior si sunt extrem de comode, nici nu le simt atunci cand le port, sunt din piele intoarsa si sunt foarte delicate. Mi-am luat marimea 36 si se potrivesc perfect. Recomand!

    Aceasta este tinuta de astazi, sper sa va placa!

Bluza
Sandale










Cum vi se pare tinuta de astazi?