Ootd- Rochie in dungi cu insertii din dantela


     Ultima comanda de la Sammydress a ajuns la posta locala iar coletul mi-a fost adus acasa de postas. Am fost super bucuroasa ca nu a mai trebuit sa merg tocmai la posta vamala, sa duc munca de lamurire cu vamesa si sa pierd timp aiurea. Coletul a ajuns acasa fiindca avea valoarea declarata de 15 euro, asadar e adevarat ce a spus vamesa, ca acele colete cu valoarea mai mica de 20$ ajung la posta locala si nu la cea vamala.
     Coletul nu a fost deloc micut, mi-am achizitionat o rochie, un tricou, o bluza si doua ceasuri. Trei dintre produse o sa vi le arat astazi, rochia respectiv ceasurile.
     Rochia o vazusem de mult pe alt site dar mi-a fost teama sa o comanda pana de curand. Am crezut ca va fi foarte scurta si nu am s-o pot purta. Dar mi-am facut curaj si mi-am zis ca nu am ce pierde, la urma urmei este doar o rochie. Trebuie sa recunosc faptul ca din toate produsele aceasta rochie a fost cea mai asteptata si am ramas placut impresionata sa vad ce frumoasa e in realitate! Imi place tare mult, are un design deosebit, culorile sunt frumoase iar manecile trei sferturi o fac potrivita atat pentriu primavara-toamna dar si vara iar lungimea mi se pare in regula. Prezinta elastic in talie, astfel incat se muleaza perfect pe orice silueta. De asemenea, insertiile de dantela de la baza rochiei si a manecilor o fac extrem de delicata, rochia putand fi purtata atat intr-o tinuta casual cat si una eleganta.
     Ceasurile sunt frumoase foc, au costat extrem de putin, eu am ales sa -l port pe cel negru iar cel alb va fi pentru una dintre voi ca premiu la urmatorul concurs.
am ales sa port rochia in combinatie cu sandalele maro extrem de comode si geanta din piele de la SheIn, primite acum ceva timp.
     Va las pozele si sper sa va placa!

Rochie
Ceas negru
Ceas alb














Cum vi se pare tinuta de astazi?