See through white dresses from Zaful

     Zaful este unul din site-urile mele preferate de afara, au haine super misto si sunt foarte seriosi cu toti clientii. Eu am plasate cateva comenzi si mereu am fost incantata de raportul calitate-pret. Toate hainele primite au aratat exceptional si banii cheltuiti nu au fost multi.
     Astazi am dat din nou un serach si mi-am facut inca un wishlist.. tare e greu este sa rezist tentatiei. Fiindca este vara am decis sa caut la categoria see through white dress, rochiile de aici mi se par perfecte pentru plaja!
     Astazi Zaful isi celebreaza aniversarea, motiv pentru care au o gramada de reduceri pe site si va invit sa aruncati o privire, cu siguranta veti gasi o multime de produse pe placul vostru.
     Dragii mei, vreau sa va impartasesc cateva noutati. Cu ocazia implinirii celor 3 ani de cand Zaful s-a infiintat, acestia organizeaza un concurs pe blogul lor. Acesta este link-ul catre blogul lor: https://zafulofficial.wordpress.com/
     Cine nu iubeste concursurile? Aruncati o privire pe site si as fi foarte incantata sa dati tag numelui meu atunci cand veti participa. Zaful va premia un cuplu de castigatori dupa acest eveniment si vor da recompense uriase!!
     Click pe poza pentru detalii!

Zaful 3rd Anniversary blog giveaway





Rochie


Rochie maxi


Rochie umeri goi


Rochie franjuri