Ootd- Striped t-shirt

     Aceasta este ultima tinuta cu articolele vestimentare primite la sfarsitul lunii trecute. Acum astept cu nerabdare comenzile ce tocmai au fost expediate, mi-am luat o gramada de lucruri frumoase si super ieftine.
     Tinuta de astazi este una lejera, super comoda, perfecta pentru zilele in care ne dorim relaxare, desi am jeansi lungi merge de minune si vara in zilele nu exagerat calduroase. Jeansi si pantaloni nu mi-am mai luat de mult timp de pe site-urile cu care am colaborari, cred ca de cand am ramas insarcinata, mi-a fost teama cu marimile insa de data aceasta am nimerit-o, am revenit la masurile initiale si acum vreau cat mai multe perechi de jeansi si pantaloni.
     Cei pe care ii port intinuta de astazi sunt super comozi, au talie normala si masurile se potrivesc perfect descrierilor de pe site. Tricoul este extrem de ieftin, doar 2$ si ceva am dat pe el insa arata super misto! Calitatea e una buna si imi place contrastul alb-negru, foarte chic! Acum pe site e vreo 5$, foarte ieftin! Cine a spus ca nu poti arata bine intr-un tricou de doar 2$?!

Jeansi
TricouCum vi se pare tinuta de astazi?